August 22, 2019

Episode 14: Jomfruen 2.0

JOMFRUEN: 23. AUGUST - 22. SEPTEMBER Ferien er slut, og augusthverdagen er over os. Heldigvis har vi Jomfruens arbejdsmoral og energi til at hjælpe os på vej ind i sensommeren. I dette afsnit taler vi om det 6. hus - Jomfruens Hus - som blandt andet netop handler om arbejde, rutiner og glæden ved hverdag og kontinuitet. Vi får også besøg af en helt særlig gæst, Ashley Zareifard, som er Jomfru og en god ven af Astrofamilien - og så er hun ejer af krystalsmykkevirksomheden Fashash. Ashley er født i bjergene i Iran, og hun kender ikke sit præcise fødselstidspunkt, eller for den sags skyld datoen. Hvad kan man bruge astrologi til, når man ikke er sikker på sit stjernetegn? Kan man stadig være med i klubben? Svaret er selvfølgelig ja, og vi håber I vil lytte med og tage godt i mod Jomfruen 2.0.

Tilrettelæggelse og værter: Amalie Bendixen og Marianne Gellert, klip og mix: Mathias Sørensen fra Kontrafej, Titelmusik Empha Jomsø, Episodemusik: Emil Märcher-Rørsted.

Afsnittet er sponsoreret af Organic Basics. Få 15 % på dit første køb af bæredygtige basics ved at benytte vores link: organicbasics.com/astropod.

Udstyr sponsoreret af 4SoundKBH

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App